Verkoop mijn boot

U wilt uw schip verkopen?

Waarom Jachtmakelaardij Wolfrat? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring, zijn een van de grotere makelaardijen in Nederland, zijn gespecialiseerd in jachten van 10 tot 15 meter en hebben een uitstekende verkoophaven in Loosdrecht, het nautisch middelpunt in Nederland.

Er is bij ons voortdurend vraag naar jonge en/of goed onderhouden motorjachten. Indien u uw jacht via Jachtmakelaardij Wolfrat zou willen verkopen komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden van verkoop te bespreken en uw jacht te taxeren.

Hierbij in het kort een overzicht van onze voorwaarden:

  • Wij werken op no cure – no pay basis, u betaalt dus alleen provisie indien wij de boot voor u verkopen;
  • De provisie bedraagt 6% excl. BTW over de uiteindelijke verkoopprijs, wij hanteren daarbij een minimum van € 4.000,- excl. BTW;
  • Contractduur is bij ons maximaal 12 maanden;
  • Als bijdrage in de liggelden en de schoonmaakkosten berekenen we een bedrag van € 80,- excl. BTW per maand. Deze kosten brengen wij achteraf per kwartaal in rekening;

Vul onderstaand formulier in zodat wij een afspraak met u kunnen maken voor een taxatie of neem direct contact met ons op via 035 – 582 77 15 of e-mail naar jachtmakelaardij@wolfrat.nl.

 

Uw gegevens:

Uw naam (verplicht)

Straat en huisnummer

Postcode

Plaats

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)


Gegevens van uw boot:

Type boot

Lengte boot

Huidige ligplaats

Prijsindicatie

Bijzonderheden

 

Jachtmakelaardij Wolfrat te Loosdrecht heeft meer dan 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste jachtmakelaars in motorjachten in Nederland. Dit feit op zichzelf is voor veel kopers en verkopers al voldoende reden om naar onze verkoophaven te komen.